Velkommen til The Dragonfell Tribe sitt tilholdsted!
Du er ikke en registrert bruker hos oss, for å bli det trykk her for eller

NYE SØKERE LES HER FØRST!

Discussion in 'Søknadsforum' started by Karadim, Mar 17, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Karadim

  Karadim Guild Master

  Hei, og velkommen til The Dragonfell Tribe`s tilholdssted!

  For å bli vurdert for medlemskap i The Dragonfell Tribe må du være minst 18 år gammel og norsk.

  Får du ikke registrert deg på forumet ta kontakt med en hærfører ingame. Samme gjelder om du ikke får bekreftelses mail.

  Bruk navnet på karakteren du søker inn med som brukernavn ved registrering.


  Det anbefales å skrive litt mer enn en setning, da vi skal vurdere deg som person. Hadde vi bare vært interessert i karakteren din, ville en link til armory vært nok. Når du er ferdig med å skrive søknaden din, bør du bruke et par minutter på å se over den før den sendes. Tenk på hva du har skrevet og se om det er noe du kan legge til og/eller presisere. Det trenger ikke være relevant for spillet! Vi liker å høre om deg som person: Hva du driver med på fritiden, hobbyer etc. Dette gir oss et bedre bilde av deg som person og om vi tror du vil passe inn hos oss. Vi ønsker at medlemmene skal være hyggelige og voksne personer som kan bidra til å skape et bedre guildmiljø.Din oppførsel i spillet reflekterer på guildet som helhet, og vi har derfor noen regler for hvordan en skal oppføre seg ovenfor andre spillere (både horde og allianse). Hvis du ikke er villig til å etterleve disse reglene er ikke TDT det rette guildet for deg.

  Hærførere:
  I TDT deler vi opp soldatene i tre grupper. Tanking, DPS og healing. Hver av gruppene har en hærfører som har ansvar for disse soldatene. Ønsker du å bli soldat, kan du ta kontakt med den aktuelle hærføreren for å undersøke mulighetene for din klasse og spec. Borgere tar kontakt med Eratype.


  Guild Master/Tank: Karadim
  Physical DPS: Elaenor/Karadim
  Caster DPS: Xacuraga
  Healing: Nibblets/Eccentric
  Borger: Eratype


  Soldatranken:
  Soldat ranken er raider ranken. Er det dette du er interessert i å gjøre skal du lese på soldat posten og lage en søknad med den som mal. Og ta utgangspunkt i reglene som står der. Vi raider hovedsaklig mythic.

  Soldater har innlagt påske,jul og sommerferie. Vi er ett "casual hardcore" raid guild om man må sette ett stempel på det. Og i feriene bruker de fleste av oss og tilbringe tid med venner og familie fremfor å sitte å raide.


  Borgerranken:
  Borger er den sosiale ranken vi har i TDT. Er det dette du er interessert i å gjøre skal du lese på borger posten å lage en søknad med den som mal.


  Generelt:
  Det er viktig å presisere at TDT ikke er en levelingguild. Vi ønsker at du søker med en level 110 karakter. Ellers kan du søke uansett hvilken klasse og specc du har, hvor ofte du har tenkt å spille, om du er pvp'er eller pve'er. Det hender at vi kjører guild premades, men vi er ikke et dedikert PvP guild.
  Vi vil heller ikke at karakteren din stadig lånes ut til andre personer, for det er personen og ikke karakteren som søker seg inn i guilden. Du får også ha samtlige alter her når du er tatt inn.


  Du må fortelle oss om hva du søker her i guilden og hvilken rank du ser for deg. Vi ønsker generelt å vite hva slags menneske det er som søker seg inn. Det er deg som person vi vurderer for medlemskap, ikke karakteren din i spillet. Søkere til soldatrank vil også få vurdert karakteren opp mot våre krav til soldatmateriale. Dersom du søker som soldat, vil vi også vite om du er interessert i å være her som borger om du ikke får en plass som soldat. NB! Hvis du ikke får plass som soldat og det er viktig for deg å se endgame content, anbefaler vi at du finner et annet guild. Du kan ikke regne med at det blir en ledig soldatplass "snart".


  Soldatsøkere les her:

  Rekruttering:

  • alt om du har erfaring og raidet mythic, gjerne i HFC(gamle hc) HM og BRF. Nyere spillere anbefales å søke til borger rangen.
  • Vi er per nå 34 raidere, og ser kun etter eksepsjonelle søkere som kan utfylle raidroostern vi har per idag til HC, etter det vil den bli insnevret til ett punkt vi er komfortabel med å ha til mythic.
  Hva vi ikke trenger:
  Alle oppfordres til å søke, selvom classen ikke er på listen, ting kan endre seg fortere enn denne blir oppdatert og gode søknader blir alltid vurdert.

  • Tanks


  En soldat forplikter seg til:
  • Å delta i minst 3/4 av alle oppsatte progressraids. (2 hovedraids per uke, med mulighet for alternativt raid på tirsdag)
  • Å melde ifra til hærfører om man ikke kan møte.
  • Å alltid ha med elixirs, pots, foodbuffs, gull til evt rep og evt reagents.
  • Å alltid møte i tide og klar til å starte når en er meldt på et raid
  • Å konsentrere seg om raidet når det har begynt
  • Å ha 100% fokus på oppgavene som skal gjennomføres.
  • Være en lagspiller!
  • Å ha en tydelig pve raid-rettet specc til alle progressraids. Man kan specce hva man vil ellers, men i raid skal man alltid ha optimal raidspecc. Enkelte ganger kan du bli bedt om å specce inn i et spesielt talent for å gi raidet en buff.
  • Å geare seg optimalt for pve, med gems, glyphs og enchants.
  • Vise en god holdning under raids. Det er svært lav toleranse for barnslig oppførsel, sutring, whining om lootfordeling osv. Om en føler seg dårlig tilsidesatt med tanke på loot kan dette tas opp med ledelsen etter raidet.
  • Holde seg oppdatert på hva som skjer på forum: Spesielt det som skjer på instansedelen.
  • Du har derimot ikke lov til å raide aktivt med andre guilder når du er medlem av TDT, annet enn det som er spesifisert som "puggable raids" i egen post på forum. For eksempel kan det være en instance som ikke kan gjøres utenfor guildet fra onsdag til lørdag, men som en kan gjøre fra søndag til tirsdag (om du ikke fikk bli med på et guildrun).

  Soldater trykk her for å søke:

  Borgersøkere les her:

  Borgerrangen er for venner og familie av guildens medlemmer.

  Hvis du ønsker å bli borger, som er vår casual rang må du skrive en god søknad.
  Søknaden viser oss hvor mye du ønsker å bli medlem av The Dragonfell Tribe.
  Vi ønsker generelt å vite hva slags menneske det er som søker seg inn. Det er deg som person vi vurderer for
  medlemskap, ikke karakteren din i spillet. Som borgersøker er det et pluss at du kjenner noen i guildet fra før ettersom spotten er laget for venner og familie. Kjenner du derimot ingen så er alt du trenger å gjøre å skrive en god og overbevisende søknad.
  Etter du er blitt tatt inn i guildet vil du få rangen bonde, dette er en trial som gjelder i 4 uker.
  Borgersøkere trykk her for å søke
   
  Last edited: Jan 21, 2017
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page